Saç Uzatma Formülleri

  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş
Saç Uzatma Formülleri
Saç uzatma işlemleri her kadın için farklı algılanan bir durumdur bazı kadınlar saçlarını olması gerektiği kadar uzatmak isterken bazıları ise saçlarında ciddi bir saç uzaması yaşamak isterler. Fakat saçların belli bir uzama fazı vardır ve bu durumu maksimuma çıkarmak için sadece bakım yapılabilir. Bizlerde sağlıklı ve güvenli bir şekilde saçlarınızı nasıl uzatacağınızı aktaracağımız makalemizi aşağıda sizlere sunuyoruz. 

Saç Uzatan Formüller

Tüm hanımlar sağlıklı, parlak, uzun ve sırma gibi saçlara sahip olmak isterler. Bunun için de gerek kuaförler de gerekse evde kendi imkânları ile saçları için bakımı ve en iyi maskeleri denerler. Ve kadınlar her yaşta ve yaşamlarının her anında bakımlı ve güzel olmak isterler. Siz de saçlarım bakımsız ya da kısa diye dert etmeniz gerek yoktur.  Saç uzatmak ve saç bakımı için evde dahi uygulayabileceğiniz çok doğal yollar ve saçınız için çeşitli saç uzatan bakımlar mevcuttur. Saç uzatma yöntemleri konusunda internette çeşitli bitkiler anlatılmakta, entele otu, turp, sinameki gibi bitkiler hakkında bilgiler verilmektedir ancak büyük çoğunluğu bilimsellikten uzak tekniklerdir. Örneğin sinameki otu için saç köklerini uyaran, saç derisinin nefes almasını sağlayan ve yardımcı olan ayrıca saçınıza istediği ve ihtiyacı olan vitamin ve proteini veren bitkilerin başında gelir gibi anlatımlara sıkça rastlamış olabilirsiniz ama bunu bu ottaki hangi madde yapıyor konu hakkında bir bilgi bulamayabilirsiniz.  Bizler yine de karşılaştırmalı olsun diye hem sinemakikürünü hem de kendi saç uzatma kürümüzü sizlere sunacağız. 

Sinemaki Kürü 








Saçlarınızı uzatmak için ve bakımı için sinameki maskesi uygulamışsınızdır. Bu maskeyi yaparken e vitamini ampülü ve e vtamini gibi şeyler anlatılır ama çoğu birbirinin aynı bu kürleri kulananların bazıları saçlarının döküldüğünü söylemektedir. Ama siz bu kürden memnun olanlardansanız kürü kullanabilirsiniz ve kür için gerekli malzemelere iki çay kaşığı badem yağı, bir çay kaşığı e vitamini (bal kıvamında saf olanı), 1 çay kağışı b5 vitamini d-panthenol, 1 çay kaşığı kükürt, 1 çay kaşığı keratin, 1 çay kaşığı çinko oksit, 1 çay kaşığı b3 vitamini toz ilave edebilirsiniz. Hazırladığınız karışımı saç diplerinize uygulayın. 30 dakika sonra yıkayın.




Hızlı Saç Uzatan Formüller





Hızlı saç uzatmak için bir diğer formül turp ve sarımsakla yapılan formüldür. Eğer saç nasıl uzar konusunda araştırmalar yapıyorsanız, şu yöntemi deneyebilirsiniz bir adet kara turpu ve üç diş sarımsağı bir su bardağı suda lapa haline gelinceye kadar kaynatın. Sonra bu lapaya, 1 tatlı kaşığı avokado yağı, 1 tatlı kaşığı hint yağı, 1 çay kaşığı e vitamini, 1 çay kaşığı kükürt, 1 çay kaşığı çinko oksit, 1 çay kaşığı keratin, 1 çay kaşığı d-panthenol, 1 çay kaşığı niacinamid b3 vitamini ekleyin. Lapayı saç derinize uygulayıp 2 saat bekletip yıkayın. 


Blogumdaki diğer yazılara bakarak saç uzatma konusunda kendinize uygun yöntemler belirleyip çeşitli vitaminler, mineraller ve yağlarla kendinize uygun bir bakım periyodu çıkarabilirsiniz. 

Paylaş

Gül yağı ve Gül suyunun cilt için kullanımı ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Saç Uzatma Formülleri
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş